500x500-popup-banner-adir
Zavrieť

Servis PC


PokojSKnihou3
Zabezpečujeme pozáručné opravy 
počítačov, notebookov, serverov, všetkých značiek a typov.

Oprava a profylaxia poliatych notebookov
Oprava a výmeny poškodených displejov
Opravy a výmeny základných dosiek, pevných diskov, RAM pamätí, zdrojov, adaptérov, ...
Výmeny batérií, oprava zdrojov, adaptérov
Opravy poškodených operačných systémov so zálohou dát, ...

Ak máte problém s akoukoľvek výpočtovou technikou, kontaktujte nás čím skôr.

Keďže nami predávaná výpočtová technika má preukázateľne veľmi nízku poruchovosť, zabezpečujeme pozáručný servis najmä na zariadenia, ktoré ste u nás nekúpili.
Viac ako 80% našich servisných zásahov tvoria poruchy spôsobené (aj keď nepriamo) užívateľmi a ich snahou ušetriť na nepravom mieste. Jedná sa najmä o poškodenie počítačov a sietí vírusmi a rôznou formou softvéru. Následne prichádza k strate dát, poruchám systému, nepredvídaným výpadkom v práci. Ďalšie problémy sú spôsobené svojpomocnou neodbornou inštaláciou a podobne neodborným poradenstvom od "odborníka suseda, ktorý  sa vyzná, lebo číta počítačové časopisy". Nasleduje reklamácia, kde sa zákazník zvyčajne dozvie, že diagnostikovaný hárdver je v poriadku a reklamácia je neodôvodnená.
Ako sa do takéhoto stavu nedostať?
Stačí objednať naše komplexné služby, nechať si podariť odborníkmi, nie "kváziodborníkmi´", nakupovať k počítačom legálne programové vybavenie, spolu so službami našej odbornej inštalácie.
Že je to drahé? Z pohľadu TCO (celkovej hodnoty vlastníctva) určite nie. Tým, že vám poradíme a dodáme optimálne riešenie ušetríte viac, ako by ste ušetrili nákupom "zaručene najvýhodnejšej" akcie.
Nezabudnite aspoň 1x ročne u nás váš počítač nechať odborne skontrolovať a vyčistiť (softvérovo, aj hárdverovo).
Týmto spôsobom môžeme spoločne eliminovať poruchy na minimum a ak predsa len porucha nastane, vieme ju na udržiavanej technike vyriešiť výrazne lacnejšie a rýchlejšie.
 
Našou snahou je predávať Vám také riešenia a výrobky, ktorých kúpou Vaše problémy nezačínajú,  ale končia. Štatisticky vyhodnocujeme poruchovosť nami predávaných výrobkov a dlhodobo ponúkame iba značky, ktoré sa nám osvedčili z hľadiska spoľahlivosti. Napriek tomu sa môže stať, že aj značkový výrobok je vadný. V takom prípade sme tu pre Vás, aby sme Vám pomohli s riešením poruchy v našom servisnom stredisku,  alebo s usmernením ako riešiť poruchu v autorizovaných servisných strediskách značiek, ktoré predávame.
Vlastný servis môžeme zabezpečiť výjazdom k Vám, alebo rýchlejšie a lacnejšie vzdialeným prístupom na Váš počítač.

Poskytujeme záručný aj pozáručný servis výpočtovej techniky, zabezpečujeme údržbu a poskytujeme opravy aj na zariadenie, ktoré ste nekúpili u nás. V rámci zmluvného servisu a outsorcingu zabezpečujeme v prípade výpadku a poruchy náhradné zariadenia.