Adir - Výpočtová technika ADIR výpočtová technika s.r.o.
Mierová 83
821 05 Bratislava 2
Slovenská republika
Tel.: +421-2-4333 5006
Tel.: +421-2-4333 7982
Tel.: +421-2-4363 1091

Fax.: +421-2-4333 5006
Fax.: +421-2-4333 7982

iRobot Roomba 581 iR581

Katalógové číslo: iR581
Cena s DPH: € 499,00
Cena bez DPH: € 415,83

Pomocou majákov postupne upratuje jednotlivé miestnosti v byte. Roomba 581 ako jediný robot zo série 500 sám postupne upratuje jednotlivé miestnosti v byte (funkcia Room to Room). Dokonalý čistiaci výkon a 99% pokrytie priestoru môže byť zabezpečené iba v prípade, že každá miestnosť je upratovaná samostatne.

Roomba 581 ako jediný robot zo série 500 sám postupne upratuje jednotlivé miestnosti v byte (funkcia Room to Room). Dokonalý čistiaci výkon a 99% pokrytie priestoru môže byť zabezpečené iba v prípade, že každá miestnosť je upratovaná samostatne. Pomocou troch virtuálnych majákov Virtual Wall Lightouse®, ktoré nájdete v balení si rozdelíte byt na jednotlivé miestnosti alebo na viacero častí. Roomba je pri upratovaní navigovaná virtuálnymi majákmi po jednotlivých miestnostiach a upratuje ich jednu za druhou. Po poupratovaní prvej miestnosti robot vyšle signál virtuálnemu majáku a ten ho naviguje do ďalšej miestnosti. Po uprataní poslednej miestnosti sa Roomba pomocou virtuálnych majákov vráti naspäť na nabíjaciu základňu. Robotický vysávač Roomba 581 s funkciou Room to Room je ideálny pomocník pri vysávaní viacerých miestností bez Vašej prítomnosti.

 Virtuálny maják Virtual Wall Lighthouse® je možné využívať aj ako virtuálnu stenu. Funkciu virtuálnej steny využijete na vymedzenie priestoru, ktorý vysávať nechcete.  Tak ako ostatné modely, aj Roomba 581 prechádza prahy a dilatačné lišty do výšky 1,5 cm. Roomba 581 má tiež možnosť nastavenia časového plánu upratovania. Pohodlne si nastavte plán upratovania na každý deň v týždni, na konkrétnu hodinu. Skutočne nie je potrebné urobiť nič viac. Roomba poupratuje celý byt postupne miestnosť za miestnosťou, pričom Vy ste v práci alebo si užívate voľné chvíle s rodinou a priateľmi.

 V balení nájdete aj diaľkové ovládanie Wireless Command Center® ,ktorým bez námahy viete spustiť alebo naplánovať upratovanie. Už žiadne naťahovanie s káblami a hadicami obyčajných vysávačov. Jednoduchým stlačením gombíka na ovládači je povysávané.

 Vďaka prepracovanému systému orientácie robota v miestnosti iAdapt sa Roomba dokáže prispôsobiť prostrediu, povrchu a množstvu znečistenia. Obratne sa vyhýba schodom, registruje prekážky (nábytok, nohy na stoličkách), okolo ktorých dokonale povymetá bočnou kefkou. Ľahko prechádza medzi rôznymi typmi podláh a kobercov a dokáže upratať aj na ťažko prístupných miestach ako sú kúty miestností a priestory pod nábytkom.

 Je dôležité vedieť, že Roomba  uprace vždy perfektne. Nejedná sa o náhodný pohyb, ale naozaj o dokonalú orientáciu v priestore. Podstatu systému iAdapt tvoria senzory komunikujúce s programovým vybavením robota. Monitorujú upratovaný priestor 67-krát za sekundu. Pohyb a orientáciu Roomby v priestore považujeme za takmer dokonalé, pretože dosahuje neuveriteľných výsledkov 99% pokrytia plochy a zanecháva za sebou celkom čistú podlahu. Ako jediný robotický vysávač na trhu disponuje Roomba systémom Dirt Detect na aktívne rozoznávanie viac znečistených miest. Pomocou senzorov robot Roomba rozozná miesta, na ktorých sa nachádza viac znečistenia a prachu. Takéto miesta povysáva robot Roomba intenzívnejšie, venuje im zvýšenú pozornosť a prechádza daným miestom dovtedy, kým senzory registrujú špinu.
 
Pokiaľ sa Vám stane malá nehoda  v kuchyni, stačí položiť vysávač na znečistené miesto a stlačením tlačidla SPOT máte o starosť menej.  Robot povysáva dané miesto o veľkosti 1 m2.  Roomba bez problémov prechádza prahy a dilatačné lišty do výšky 1,5 cm. Pomocou virtuálnej steny, ktorú nájdete v balení, je možné vymedziť plochu, kde má robot upratať.


Hmotnosť 6580 g
Rozmery produktu (cm) priemer x výška 33 x 8
Hmotnosť produktu (kg) 3,6
Rozmery balenia (cm) 44,45 x 53,34 x 12,7
Hmotnosť balenia (kg) 6,58
Tlačidlo "Clean" manuálne zapínanie áno
Inteligentný systém navigácie iAdapt áno
iAdapt s vylepšeným rozpoznávaním viac znečistených miest nie
Technológia Dirt Detect áno
Technológia Dirt Detect 2. generácie nie
Plánovanie upratovania áno
Výdrž batérie series 5 - 120 minút, series 7 - 180 minút áno
Čistí koberce, drevenú podlahu, dlažbu, linoleum áno
Čistí pod nábytkom a okolo prekážok áno
Čistí pozdĺž okrajov stien a v kútoch áno
Rozpoznávanie prekážok a schodov áno
Automatické parkovanie do nabíjacej stanice áno
Šetrný k nábytku áno
Ochrana pred namotaním káblov a šnúr áno
Nový dizajn Roomba, vylepšená čistiaca hlava nie
Signalizácia plného zberného koša (AeroVAC) nie
Pogumovaný nárazník nie
Dotykové ovládanie nie

Obsah balenia 581:
1x iRobot Roomba 581
1x Nova kompaktna Home Base- nabijacia zakladna
1x AC 220V adaptér novej generacie (3 hod doba nabíjania)
3x Virtual wall Lighthouse
1x Cleaning Tool (čistiaci set)
1x Bateria (sucast robota)
1x Wireless Command center
1x Filter naviac
1x Side Brush naviac
1x Štetinová a  1x gumová kefa naviac
1x Návod na obsluhu v slovenskom jazyku
 

Späť Vytlačiť Poslať Objednať