500x500-popup-banner-adir
Zavrieť

MS Windows Server 2008 Foundation


Cez krízu sa nakupovať oplatí !!!
Servery ponúkame za cenu počítača

a sieťový operačný systém k tomu takmer ZADARMO !!!


HPProliantMSFoundationZADARMO 

Ceny výpočtovej techniky sa znižujú samozrejme aj v dobe prosperity. V dnešnej dobe ale môžete získať oveľa viac ako výhodný nákup tovaru za akciové ceny so zľavou.
Dnes padajú aj ceny najnovších progresívnych riešení! Posúďte sami a teraz obnovte, alebo vytvorte váš informačný systém!

Dnes Vám ponúkame: 

1. MS Windows Server 2008 R2 Foundation s 15 klientskými licenciami a 2 vzdialenými prístupmi k ľubovoľnému serveru HP Proliant za špeciálnu cenu  k vybraným serverom HP Proliant ML110 a ML330
za akciovú cenu 159 Eur (190,40 Eur s DPH).
Akcia platí len do vypredania zásob!!! Zmena ceny vyhradená.

Porovnateľný operačný systém MS Windows Server 2008 pre 15 užívateľov stojí u nás 713 Eur (848,47 Eur s DPH). Ušetríte 553 Eur (658 Eur s DPH).

Ceny serverov HP Proliant ML110 začínajú od 335 Eur (398,65 s DPH).  Za túto neuveriteľnú cenu môžete teraz získať celé sieťové riešenie.

Ponuku kompletného riešenia žiadajte u našich obchodníkov.

Windows Server 2008 R2 Foundation je ideálny prvý server, ktorý ponúka jednoduché nasadenie a vytvorenie siete s jediným serverom. Windows Server Foundation je možné nasadiť rôznymi spôsobmi podľa vašich aktuálnych potrieb.

Základná infraštruktúra

Windows Server Foundation predstavuje výnimočné riešenie pre prevádzkovanie samostatných aj kombinovaných úloh, ako sú zdieľanie súborov, zdieľanie tlačiarní, sieťový server, služba Vzdialená plocha, vzdialený prístup a ďalšie bežné serverové role. Windows Server Foundation je taktiež možné používať pre internetové webové služby a ako webovú serverovú platformu pre intranety a extranety, kde je požadované overovanie používateľov.

Active Directory

Windows Server Foundation je možné používať ako server alebo radič domény služby Active Directory a je taktiež možné ho pripojiť k doméne ako členský server alebo radič domény (stále však platí obmedzenie na 15 používateľov pri nasadení služby Active Directory). Príslušný užívateľ sa dostane na serveri len k dátam, ktoré mu sprístupníte.

Terminálová služba (Vzdialená plocha)

Windows Server Foundation je taktiež ideálnym riešením pre viacpoužívateľské použitie, ako napríklad zdieľanie systému Microsoft Office alebo prístup prostredníctvom služby Vzdialená plocha. Ušetríte na nákladoch, vaši pracovníci môžu pracovať v teréne, alebo doma.

Obchodné aplikácie

Na svoj server môžete nasadiť obchodné aplikácie, napr. informačný a ekonomický systém POHODA, navrhnuté pre systémy radu Windows Server 2008 R2. Ak majú osvedčenie „Certified for“ alebo „Works with“ pre Windows Server 2008 R2, potom budú podporované aj v prostredí Windows Server Foundation.

FoundationZADARMO

Otazky a odpovede, alebo Presvedčíme Vás, že naše riešenie sa Vám oplatí

Otázka:
Som majiteľom maloobchodnej predajne, na prevádzke máme iba 1 starší počítač s Windows XP, na ktorom predavači robia skladové hospodárstvo aj predaj tovaru cez fiškálny modul. Počítačovú sieť nemáme. Účtovníctvo nám robí externá firma. Doma mám druhú kanceláriu, kde pracujem s notebookom niekedy večer a cez víkend, údaje vždy nahrám do počítača na prevádzke.
Na prevádzke nemám miesto na ďalšie počítače. Je pravda, že počítač sa chystám vymeniť, lebo je starý, ale načo mi je Vaše riešenie so serverom a  15 licenciami?
Odpoveď:
Ponúkaný HP Proliant Server použijeme namiesto Vášho starého počítača. Bude sa na ňom naďalej robiť predaj aj sklad. Naviac pomocou vzdialeného prístupu cez internet sa budete môcť na tento server pripojiť a pracovať na ňom ako ďalší užívateľ, bez toho, aby to Vašich predavačov akokoľvek obmedzovalo pri práci. Obdobným spôsobom sa na tento server bude môcť cez Internet pripojiť externá firma, ktorá bude môcť robiť účtovníctvo on line priamo vo Vašom informačnom systéme. Ušetríte im prácu a získate aktuálne hospodárske výsledky.
Ak zvolíte balík s ďalším pevným diskom, zvýšite bezpečnosť Vašich dát, alebo ich kapacitu.
Ak zvolíte balík s tlačiarňou, budete môcť cez vzdialený prístup Vy, aj účtovná firma tlačit potrebné dokumenty priamo v prevádzke.
Cena nového PC spolu s operačným systémom MS Windows XP, alebo MS Windosw 7, krorého nákup plánujete je porovnateľná s nami ponúkaným riešením. Podrobnejšiu odpoveď Vám riadi poskytneme osobne.
 
Otázka:
Prevádzkujeme staršiu počítačovú sieť so serverom DTK a 5 počítačmi DTK. Máme kúpený operačný systém MS Windows Server 2003 OEM s piatimi klientskými licenciami. Potrebujeme dokúpiť ďalšie 4 počítače pre nových pracovníkov, vrátane klientských licencií na server. Server DTK si teraz nemôžeme dovoliť vymeniť, nemáme financie na nový server. Bude stačiť rozšíriť pamäť na serveri pre zvýšenie jeho výkonu? Poraďte optimálne riešenie, lebo server sa nám v poslednej dobe dosť často kazí.
Odpoveď:
Rozšírenie operačnej pamäte na serveri pomôže, ale starší DTK počítač určite nemôžeme doporučiť ako server počítačovej siete pre 9 užívateľov. Jednoznačne doporučujeme vymeniť server za nový (využite akciový balík s pevným diskom, ktorý zapojíme pre zvýšenie spoľahlivosti formou mirroringu). Aj v tomto serveri bude nutné pre danú aplikáciu rozšíriť RAM, ale nie je to veľká položka, RAM do nových počítačov sú výrazne lacnejšie, ako do starých.
Okrem 4 počítačov potrebujete dokúpiť 4 klientské licencie. V prípade nákupu nášho riešenia máte bez doplatku licenčne pokrytých až 15 užívateľov, čo Vám postačí aj v prípade ďalšieho rastu.
Pokiaľ by Vám nevychádzali financie, využite v spolupráci s nami Grenke leasing. Napriek leasigovým poplatkom bude takéto riešenie celkove výhodnejšie a neporovnateľne spoľahlivejšie.
 
Radi odpovieme aj na Vaše otázky ohľadom zostavenia a prevádzky Vášho informačného systému. Dohodnite si s našimi obchodníkmi termín návštevy u nás.
Môj košíkRegistráciaPrihlásenieNovinkyAkcie
..........

Vyhľadávanie

Názov
Katalógové číslo
Výrobca
Maximálna cena
..........

Novinky


Epson EcoTank L3210 A4 color MFP, USB

Cena s DPH: € 179,09
Cena bez DPH: € 149,24

HP ProBook 450 G10, i5-1335U, 15.6 1920×1080, UMA, 16GB, SSD 512GB, W11H , 3-3-3

Cena s DPH: € 868,93
Cena bez DPH: € 724,11

HP EliteBook 840 G10, i7-1360P, 14.0 1920×1200/400n, UMA, 16GB, SSD 512GB, W11Pro, 3-3-3

Cena s DPH: € 1 531,51
Cena bez DPH: € 1 276,26