500x500-popup-banner-adir
Zavrieť

Služby


Výťažnosť spotrebného materiálu

Na tejto stránke nájdete kompletný prehľad výťažností kartridge a tonera pre celé tlačové portfólio HP. Kliknutím na tento odkaz sa stránka zobrazí v češtine.

 



V nezávislej testovacej štúdii, ktorú uskutočnila v roku 2005 spoločnosť Quality Logic, Inc. na objednávku firmy HP, boli porovnávené výkonnostné parametre orginálnyh farebných atramentových a laserových tlačových kaziet HP s poprednými značkami renovovaných kaziet zo širokého spektra hľadísk spoľahlivosti. Quality Logic, Inc. je jednou z celosvetove najväčších a najkvalifikovanejších nezávislých organizácií zaoberajúcich sa zabezpečovaním akosti a poskytuje testovacie služby všetkým významným výrobcom tlačiarní. Ďalej si môžete prečítať závery tejto štúdie ...

Ďalšie inforácie ohľadom spotrebného materiálu, recyklácie, kompatibility atď. na http://www.hp.cz/spotrebak/





Ďalšie informácie ohľadom recyklácie ... 

Ďalšie informácie ohľadom HP Planet Partners Program ...
 

Dovoz spotrebného materiálu ZADARMO

Pri objednávke spotrebného materiálu Hewlett-Packard v cene nad 5000 Sk bez DPH, Vám do dovezieme ZADARMO do Vášho sídla, pokiaľ sídlite v bratislavskom obvode II, III, alebo VI.

Pri objednávke spotrebného materiálu Hewlett-Packard v cene nad 10000 Sk bez DPH, Vám do dovezieme ZADARMO do Vášho sídla v celej Bratislave.

Pre zabezpečenie dovozu spotrebného materiálu zadarmo vyžadujeme od Vás závaznú písomnú objednávku. 

Poradenstvo a riešenia IT

Už nemusíte pred nákupom výpočtovej techniky študovať odbornú literatúru, ani hľadať v inzerátoch najvýhodnejšiu ponuku. Stačí, keď si premyslíte, čo má Váš informačný systém robiť. Ostatné za Vás vyriešime my. BEZPLATNE navrhneme riešenie pre Váš informačný systém s čo najvýhodnejšou celkovou hodnotou vlastníctva (TCO). Najlacnejšie ešte vôbec nemusí byť najvýhodnejšie. Poradíme Vám v neprehľadnej ponuke produktov a riešení na trhu informačných technológií. To všetko v závislosti od Vašich požiadaviek, potrieb a možností.


Dodávka a inštalácia IT

Promptne zabezpečíme dodávku a inštaláciu Vášho informačného systému, pripojenie na siete – Internet, Intranet, zaškolenie obsluhy, prepojenie s inými systémami.


Údržba informačných sietí

Ponúkame riešenia pre jednotlivcov, malé firmy, aj veľké organizácie – od servisných balíkov k zakúpeným počítačom, cez rozšírené záruky s časovou garanciou servisného zásahu, alebo riešenia na mieste inštalácie, až po servisné zmluvy zahŕňajúce komplexnú starostlivosť o informačný systém zákazníka formou outsorcingu.