500x500-popup-banner-adir
Zavrieť

GPS navigácia


Prenájom GPS navigácií a krátkovlnných vysielačiek

Ak cestujete autom do neznámeho prostredia iba občas, napríklad na letnú dovolenku, neoplatí sa Vám kupovať satelitný navigátor do auta. Ich technická úroveň rastie, grafické prostredie je stále krajšie a prehľadnejšie, ceny neustále klesajú, mapy treba aktualizovať, po dlhšej dobe vždy za úhradu.  Po dvoch - troch rokoch je Váš navigátor morálne zastaralý.
Cestovať dnes bez navigátora znamená stráviť  mnoho času študovaním optimálnej trasy,  mať silné nervy pri obchádzkach a problémoch na cestách.

Vhodným riešením je navigátor si prenajať. Ušetríte. Satelitný GPS navigátor Vám prenajmeme z už nainštalovanými a aktualizovanými podrobnými mapami 34 štátov Európy (po úroveň uličnej siete).

Podobná situácia môže nastať pri občasnej potrebe použitia krátkovlnných vysielačiek. Prenajímame vysielačky s dosahom až 9 km vo voľnom pásme, s kompletným príslušenstvom vrátane hands free súpravy s možnosťou ovládania hlasom.

Komunikácia a navigácia        
  1.deň 2.deň 3.deň 4.deň
    -5% -5% -5%
         
Navigácia GPS Mio Moov 360u Európa Plus mapy EU 3,00 € 2,85 € 2,71 € 2,57 €
Vysielačky Topcom Twintalker 9100 LongRange-pár 3,00 € 2,85 € 2,71 € 2,57 €
Každý ďalší deň zľava 5% z ceny predošlého dňa

Ceny sú uvedené bez DPH, konverzný kurz 1Eur = 30,126 Sk

Čím dlhšie obdobie prenájmu, tým nižšia cena. Každý ďalší deň Vám poskytneme zľavu 5% z nájomného za predchádzajúci deň. (Presná cena závisí od modelu a stavu zariadenia). Doba prenájmu sa stanovuje dohodou.

Pri prenájme sa okrem úhrady nájomného skladá kaucia vo výške kúpnej ceny prenajatého zariadenia. Kauciu Vám vrátime po vrátení zariadenia v nepoškodenom stave. Na zariadenia zabezpečujeme odbornú inštaláciu a zaškolenie.

Po skončení zápožičky, alebo zistení, že by ste také zariadenie vedeli využiť nastálo, môžete vybrané zapožičané zariadenia od nás výhodne odkúpiť.