500x500-popup-banner-adir
Zavrieť

Leasing


S GRENKELEASINGom neustále držíte krok s dobou.

Výhody leasingu

Obstáť v dnešnej dobe v konkurencii si vyžaduje neustály rozvoj a investície do nových technológií, ktorých vývoj napreduje míľovými krokmi. Neznamená to však bezpodmienečne, že by tým musel byť viazaný kapitál, alebo zaťažená likvidita. Najmä teraz, v čase krízy sa oplatí využiť leasing, ako vhodnú formu financovania.

Náš partner firma GRENE a jej produkt GRENKELEASING Vám ukáže, ako sa dá udržať krok s vývojom technológií bez neprimeraného finančného zaťaženia. Nemusíte nikam chodiť, leasing vybavíme za Vás pri objednávke približne za 30 minút.

A síce za veľmi výhodných podmienok s nízkymi leasingovými splátkami.
Aké výhody Vám ponúka GRENKELEASING?
  • Leasingové splátky sú firemnými nákladmi a sú daňovo uznateľné
  • Vaša likvidita a nezávislosť zostanú zachované
  • Váš kapitál, ako ani úverový rámec vo Vašej banke sa neznižuje
  • Možnosť vyššej investície zvyšuje Váš náskok pred konkurenciou
  • Konštantné mesačné splátky Vám zabezpečia nízke finančné zaťaženie a optimálne plánovanie investičných potrieb
  • Leasingové splátky majú priamy vplyv na ziskovosť podnikania a tak zjednodušujú plánovanie a kontrolu
  • Sme známy rýchlym a jednoduchým vybavovaním
  • Ponúkame flexibilitu na najvyššej možnej úrovni. Môžete si dokonca vymeniť predmet leasingu za novší už počas doby trvania leasingu
Naše produkty Vás okamžite presvedčia:
Classic Leasing
Ak to má byť nekomplikovaná zmluva s  jasnými pravidlami pre cenovo citlivých zákazníkov, tak náš základný produkt – CLASSIC LEASING je ideálnym riešením. CLASSIC LEASING poskytuje všetko, čo leasing poskytovať má: jednoduchý prístup k  predmetu nájmu a  plnú kontrolu nákladov v  podobe pravidelných splátok v nemennej výške.  Zákazník má možnosť odkúpenia alebo vrátenia predmetu leasingu na konci obobia leasingu podľa svojho uváženia.
Finančný Leasing
Tradičné riešenie pre zákazníkov, ktorí už vopred vedia, že na konci obdobia leasingu chcú predmet leasingu vlastniť. Predmet leasingu je nájomcovi na konci obdobia leasingu odpredaný za vopred dohodnutú zostakovú cenu. 
Exchange Leasing
Pri tomto type kontraktu máte možnosť nahradenia prenajatého vybavenia novým zariadením najnovšej technológie ešte pred ukončením doby nájmu. Leasingové splátky v tomto prípade zostávajú nezmenené a doba nájmu je upravená.
Podrobnejšie informácie Vám radi poskytnú naši predajcovia osobne.