500x500-popup-banner-adir
Zavrieť

Tlačiarne


Prenájom tlačiarní

Potrebujete občas nárazovo veľa tlačiť? Vaša tlačiareň má na takéto použitie vysoké prevádzkové náklady? Alebo sa Vám pokazila tlačiareň a potrebujete súrne náhradnú? Prenajmite si ju od nás. Výkonnejšiu a s nižšími nákladmi na prevádzku. Ušetríte.

Podľa predpokladaných tlačových požiadaviek Vám z pohľadu TCO (celkovej hodnoty vlastníctva) navrhneme také zariadenie z našej ponuky, aby bola pre Vás cena tlače čo najvýhodnejšia. Spotrebný materiál do tlačiarne (tonery, cartridge) je potrebné u nás samostatne kúpiť. U laserových tlačiarní sú zvyčajne na výber dva druhy tonerov - štandardný a veľkokapacitný, s výhodnejšími prevádzkovými nákladmi. Najvýhodnejšie pre Vás bude zariadenie využívať dovtedy, kým zakúpený spotrebný materiál úplne nespotrebujete. Prázdne tonery za Vás ekologicky zlikvidujeme. Doba prenájmu nie je obmedzená a stanovuje si ju zákazník.

Pri prenájme sa okrem úhrady nájomného skladá kaucia vo výške kúpnej ceny prenajatého zariadenia. Kauciu Vám vrátime po vrátení zariadenia v nepoškodenom stave. Na požiadanie zabezpečujeme odbornú inštaláciu a odinštaláciu prenajatého. 

Po skončení prenájmu, alebo zistení, že by ste také zariadenie vedeli využiť nastálo, môžete vybrané zapožičané zariadenia od nás výhodne odkúpiť.